Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Op zoek naar Wordpress hosting in Nederland?

Betrouwbare en goedkope Wordpress hosting in Nederland vindt u bij Watsnel.nl. Ons Mijn Website WordPress pakket levert uitstekende hosting die volledig is toegerust op WordPress, met de WordPress-software volledig voor-geïnstalleerd en geconfigureerd bij het pakket inbegrepen. En de tarieven voor onze hosting behoren tot de goedkoopste van Nederland.

Webhosting van topkwaliteit

Bij WordPress kiest uit verschillende themes en templates die u naar eigen smaak kunt aanpassen, zodat u snel een professioneel ontwerp heeft voor uw weblog. In de overzichtelijke cms-omgeving van WordPress kunt u vervolgens gemakkelijk weblog-posts toevoegen en bestanden toevoegen, bijvoorbeeld met een ftp-client.

Onze geografisch gescheiden CMS hosting servers van hoge kwaliteit bieden tevens ondersteuning voor MySQL-databases, php en phpMyAdmin.

Professioneel weblog met WordPress

Mijn Website WordPress is dus een uitstekend pakket voor wie een eigen weblog wil maken. Voordelig, betrouwbaar en compleet. En voor goede WordPress hosting in Nederland bent u aan het goede adres bij Watsnel.nl, uw WordPress-specialist in Nederland.

Meer informatie over WordPress