Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

WordPress Hosting

WordPress hosting om uw eigen weblog te maken voor maar € 54,95 per jaar, dat vindt u bij Mijn Website WordPress, het complete hosting pakket voor WordPress. Daarmee kunt u direct aan de slag met het maken van uw eigen weblog.

WordPress gratis voorgeïnstalleerd

Mijn Website WordPress is het goedkope totaalpakket voor het maken van uw eigen blog. Mijn Website WordPress komt met de WordPress-software gratis geïnstalleerd, zodat u direct aan de slag kunt met dit uitstekende hulpmiddel.

WordPress biedt diverse templates en themes waar u snel content in kunt voeren, zodat u makkelijk uw weblog kunt bouwen en beheren zonder met HTML te hoeven werken. Een weblog maken met WordPress is dus zeer gebruikersvriendelijk en aantrekkelijk!

Hosting voor uw WordPress weblog

De betrouwbare en voordelige webhosting van Mijn Website WordPress biedt betrouwbare servers van hoge kwalitatieve, die perfect zijn toegerust op WordPress en dus ondersteuning bieden om te werken met MySQL-databases, PHP, phpMyAdmin en ftp-servers.

Uw eigen weblog

Met de hosting van Mijn Website WordPress heeft u voor weinig geld uw eigen WordPress weblog. Met uitstekende hosting en voorgeïnstalleerde WordPress software waarmee u in een overzichtelijk control panel zelf uw eigen blog maakt. Gebruikersvriendelijk en goedkoop. Regel dus uw WordPress hosting bij Watsnel.nl.

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Kunt u werken met een tekstverwerker zoals MS Word, dan zal het werken met WordPress geen enkel probleem opleveren. WordPress wordt non-stop doorontwikkeld door mensen uit de hele wereld. U kunt hier gratis gebruik van maken (door updates en plug-in's). Standaard ondersteund WordPress webfeeds (RSS) die het mogenlijk maken uw content snel en automatisch te delen met de rest van de wereld daarnaast kunt u met het ingebouwde plug-in systeem makkelijk en snel functionaliteit aan uw blog of website toevoegen.

Meer informatie over WordPress