Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Webhosting e-mail

Uw eigen website en meer dan 100 e-mailadressen vanaf 19,95 per jaar? Het is mogelijk, dankzij de webhosting pakketten van Watsnel.nl. Maak, beheer en host uw eigen website en verstuur e-mail vanaf uw eigen domeinnaam.

Een professionele indruk met uw eigen website en e-mail

Met de webhosting van Watsnel.nl is voor een zeer aantrekkelijke prijs uw website online en verstuurt u e-mail met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, uw merknaam of uw persoonlijke naam als domeinnaam. Zo maakt u gemakkelijk een professionele indruk, voor weinig geld!

Zoveel e-mailadressen als u wilt

Bij Watsnel.nl krijgt u zoveel POP3 e-mailadressen als u wilt - van 100 tot 1000 - en een grote hoeveelheid Mb aan schrijfruimte voor de opslag van uw e-mails. Wilt u verschillende inboxen aanmaken, uw e-mail via smartphone of iPhone lezen, het is allemaal geen probleem dankzij onze betrouwbare en uitstekende webhosting.

Van e-mail tot webhosting

Watsnel.nl biedt aantrekkelijke totaalpakketten met alle benodigdheden voor het maken van een eigen website: Het registreren van een domeinnaam, webhosting voor uw e-mail en webhosting voor uw website, en naar keuze ook nog de software om een website te maken. Bestel dus snel één van onze webhosting pakketten en verstuur snel professioneel e-mail vanaf uw eigen domeinnaam.