Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Site hosting

Hosting voor uw site zorgt ervoor dat uw site online te zien is. Het woord ‘hosting’ is afkomstig van het Engelse ‘host’ (gastheer), en hosting betekent dus zoveel als de huisvesting van uw site. En bij Watsnel.nl is de hosting van uw site goedkoper dan waar dan ook!

Hoe werkt de hosting van uw site?

Voor de hosting van uw site zet u alle bestanden - html-files, teksten, afbeeldingen, video’s - op een gereserveerde ruimte op de servers van uw hosting-partner. Die servers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week in verbinding met het internet. Iedere keer dat iemand uw domeinnaam intoetst, worden de bestanden op de server opgeroepen en uw site wordt getoond. Zo is uw site altijd online!

Hosting voor iedere site

Onze uitstekende servers bieden shared web hosting van topkwaliteit. We hebben voordelige, eenvoudige hosting pakketten, maar bieden ook diverse services voor wie meer wil. Bijvoorbeeld hosting voor WordPress-sites, sites gemaakt met Joomla! of webshops gemaakt met osCommerce. Ook hebben we het programma Sitebuilder, waarmee iedereen gemakkelijk een eigen site kan maken.

Zo biedt de hosting van Watsnel.nl alles voor ieder type site - voor prijzen die zeer laag liggen. Bekijk dus snel onze hosting pakketten en bespaar flink op de hosting van uw site!