Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

osCommerce hosting

Uw eigen webwinkel maakt u met Mijn Website osCommerce, het complete hosting pakket voor e-commerce van Watsnel.nl. Met onze osCommerce hosting maakt iedere internet-professional of starter met enige programmeer-ervaring een prachtige webshop met een winkelwagen, automatisch berekende verzendkosten en ondersteuning voor alle betaalsystemen. En dat voor slecht € 4,60 per maand. Start dus nu uw eigen webshop met Mijn Website osCommerce hosting van Watsnel.nl.

Start nu uw eigen webwinkel

E-commerce verdringt steeds meer de oude, fysieke winkels uit de markt. Voor een reisverzekering gaan steeds meer mensen naar een internetwinkel, boeken en cd’s worden in webshops beter verkocht dan in boekenwinkels en platenzaken, en ook voor de dagelijkse boodschappen weten steeds meer mensen de weg te vinden naar webwinkels. Nu is dus de tijd om uw eigen webstore te beginnen met de hosting van Watsnel.nl.

Betrouwbare hosting bij Watsnel.nl

De hosting van Watsnel.nl is goedkoop, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Onze webstore hosting biedt ondersteuning voor PHP, MySQL en phpMyAdmin en biedt een stevige, uitstekende basis voor uw webwinkel, voor bijna geen geld!

Uw eigen webwinkel maken is dus in goede handen bij Mijn Website osCommerce, het complete hosting pakket voor uw eigen webshop.

Meer informatie over osCommerce