Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Joomla! Hosting

Joomla! geïnstalleerd voor gebruik, plus hosting voor dit populaire CMS (Content Management Systeem) samen voor maar € 54,95, dat biedt het hosting totaalpakket Mijn Website Joomla! van Watsnel.nl.

Maak een professionele site met Joomla!

Joomla! is het meest gebruikte CMS (content management system) voor het zelf bouwen van een professionele website of weblog. U voert content in via een control panel en hoeft weinig met HTML te werken, waardoor het niet alleen voor professionals zeer geschikt is, maar ook starters met enige basiskennis van programmeren er al snel mee uit de voeten kunnen. En met ons Joomla! hosting pakket kunt u direct aan de slag met Joomla!

Hosting voor uw Joomla! site

Mijn Website Joomla! biedt het Joomla!-CMS gratis geïnstalleerd, met uitstekende hosting op onze betrouwbare servers. Onze hosting biedt ondersteuning voor PHP en MySQL-databases en de mogelijkheid tot het aanmaken van een grote hoeveelheid mailboxen. Onze geografisch gescheiden servers bieden Joomla! webhosting van hoge kwaliteit voor een messcherpe prijs.

Mogelijkheden van Joomla!

Joomla! CMS is heel goed content management systeem om netwerken of communities mee te maken, ook worden fora en nieuwsitems ondersteund zonder dat u daar heel veel technische kennis voor nodig heeft. Veel van de instellingen zijn helemaal naar eigen hand in te stellen. Daarnaast zijn er veel templates (ontwerpen voor uw website) en extra functionaliteiten beschikbaar.

Joomla! CMS biedt dus een groot aanbod aan mogelijkheden voor uw site. Door het aantal van instellingen is Joomla iets minder geschikt voor de beginnende web bouwer.

Meer informatie over Joomla!