Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Content management system (CMS) hosting

Met een content management system kunt u een site maken en beheren, zonder direct in de HTML te hoeven werken. Een content management system werkt als een eenvoudig control panel, waarin u gemakkelijk de inhoud van uw website aanpast, nieuwe inhoud toevoegt of oude dingen verwijdert. Een site maken en beheren is zo een overzichtelijk proces met een content management system!

Bij Watsnel.nl vindt u alles wat u nodig heeft om zelf een website te maken met een content management system. Van domeinregistratie tot hosting tot de CMS-software om uw site mee te maken. Voor ieder populair content management system hebben we een zeer voordelig hosting pakket: voor Joomla!, WordPress en osCommerce.

Joomla! hosting

Joomla! is een content management system dat perfect is voor webdevelopers en starters om een uitstekende website te maken. Met behulp van een template heeft u zo al snel een basis-site die u vult met uw eigen content. Ons Mijn Website Joomla! pakket heeft alles in zich voor het maken van een website met Joomla!: het content management system gratis geïnstalleerd, en uitstekende Joomla! hosting.

WordPress hosting

WordPress is een applicatie met een vergelijkbare werking als een CMS, waarmee u eenvoudig in een paar stappen een professioneel en mooi weblog maakt. WordPress is daarom het meest gebruikte content management systeem voor weblogs. En terecht, want het werkt zeer gebruiksvriendelijk en het resultaat ziet er altijd stijlvol en professioneel uit. De hosting van Watsnel.nl is samen met de software inbegrepen in ons WordPress-pakket.

osCommerce hosting

osCommerce is een van de meest gebruikte applicaties met CMS-mogelijkheid voor het maken van een webshop. Dus wilt u zich op de e-commerce richten, bestel dan ons pakket Mijn Website osCommerce, met het uitstekende content management system osCommerce en de hosting voor uw internetwinkel.