Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Mijn Website Wordpress

Uw eigen professionele Wordpress website

Mijn Website Wordpress

Uw eigen professionele weblog

54,95

Prijs per jaar (exclusief domein)

Schijfruimte 2 GB
Dataverkeer 15 GB per maand
CMS Voorgeïnstalleerd
Mailboxen 1000
Meer specificaties bekijken

Bestellen

Uw eigen weblog met Mijn Website WordPress

WordPress is de meest gebruikte tool voor het maken van websites en weblogs, een uitstekende oplossing voor internet-professionals en ambitieuze starters. Met Mijn Website WordPress krijgt u de WordPress applicatie direct klaar voor gebruik en de hosting voor uw WordPress site in één zeer voordelig pakket.

Wordpress is een Open Source Software project met vele duizenden ontwikkelaars wereld en een zeer grote gebruikers community die elkaar ondersteunen bij het werken met Wordpress.

Wordpress is uitstekend in te zetten als de basis voor een professionele website en webblog. Wordpress onderscheid zich bovendien door een bjzonder gebruiks vriendelijke interface waardoor ook niet webtechnisch onderbouwde personen de Wordpress site kunnen onderhouden.

Kies uit honderden professionele ontwerpsjablonen voor uw website

Voor Wordpress zijn via websites als Template Monster en Theme Forest   honderden mooie ontwerpsjablonen beschikbaar die u in een handomdraai kunt toepassen op uw Wordpress website. Vanuit Wordpress zelf kunt u daarnaast nog eens vele gratis templates vinden.

Waarom kiezen voor Mijn Website Wordpress?

Uit te breiden

Doormiddel van plugins is de functionaliteit van Wordpress makkelijk uit te breiden.

Makkelijk te updaten

Vanuit Wordpress kunt u makkelijk uw website updaten zonder technische implicaties.

Statistieken

Bekijk welke bezoekers op uw site komen en waar ze vandaan komen. Alles in één overzicht.

Uw eigen control panel

Volledige controle over uw Wordpress website met uw eigen CMS control panel. Even iets aanpassen of een nieuwe pagina erbij? Zo gedaan.

Snelle servers

Onze servers staan in een modern datacenter in Amsterdam. Ze zijn altijd up-to-date en zeer snel.

Vele designs beschikbaar

Uw design helemaal naar smaak aanpassing is geen probleem. Er zijn vele templates beschikbaar, gratis en tegen vergoeding

Overzicht van Worpdress functionaliteiten

Wordpress is één van de meeste gebruikte Content Management Systemen (CMS) en biedt zeer veel mogelijkheden om snel een professionele website maken. Het beheren van de website in Wordpress werkt eenvoudig en snel. Naast dat Wordpress bekend staat als een webblog systeem is Wordpress ook zeer geschikt voor de bouw van websites.

Maak uw eigen professionele website en webblog

Watsnel.nl zorgt voor de installatie van Wordpress en de gekoppelde database. Vanuit Wordpress kiest u een template waar u de website in wilt gaan bouwen en begint eenvoudig met het opbouwen van de website.

Slechts €54,95 per jaar (incl. BTW)

Voor € 54,95 per jaar (incl. BTW) heeft u de beschikking over de laatste en voorgeinstalleerde versie van Wordpress inclusief een zeer uitgebreid hosting abonnement met email op de snelle webservers van Watsnel.nl

Eenvoudig en gebruikersvriendelijk beheer

De beheer pagina’s van Wordpress zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat u snel nieuwe pagina’s kunt aanmaken, correcties in tekst en beeld kunt aanbrengen. Het is mogelijk om anderen de site, of delen daarvan te laten onderhouden. U zorgt dan eenvoudig voor gebruikers toegang met bepaalde rechten.

Grote hoeveelheden kant-en-klare sjablonen

Wordpress werkt met sjabonen/templates die de site direct een mooi en verzorgd uiterlijk geven. Inmiddels zijn er duizenden betaalde en gratis templates te koop zoals o.a. bij Theme Forest en Template Monster.

WordPress voorgeïnstalleerd. Direct klaar voor gebruik

Bij het Mijn Website Wordpress pakket hoeft u geen kennis te hebben van het installeren van Wordpress en het aanmaken van een MySQL database. Al die handelingen zijn al voor u uitgevoerd zodat u direct aan de slag kunt.

Automatische updates door Watsnel.nl

Watsnel.nl zorgt ervoor dat u altijd werkt met de laatste versie van Wordpress op het moment dat u begint te werken met Wordpress.

Zoekmachinevriendelijke pagina's

De pagina’s die u maakt met Wordpress zijn zoekmachine vriendelijk en zorgen ervoor dat uw positie in de zoekmachines optimaal kan worden.

Krachtige bescherming tegen comment spam

Wordpress heeft standaard een sterke bescherming tegen spam in het reactie deel van de blog.

Toegangscontrole met rollen en permissies

In Wordpress is het eenvoudig om diverse rollen voor de personen die de site gaan onderhouden in te stellen. De hoofdbeheerder of administrator stelt de rechten in.

Actieve en betrokken community

Wordpress is een Open Source Software project en heeft een zeer grote groep van ontwikkelaars verbeteringen aan Wordpress zijn bovendien helemaal gratis. Naast die ontwikkelaars groep is er ook een wereldwijde gebruikers groep die elkaar helpen met het werken met Drupal op actieve forums en video instructie websites. Maar ook bij Watsnel vindt u veel online en gratis ondersteuning voor Wordpress.

Ideaal voor webdesigners, maar ook voor mensen zonder kennis van HTML

Het werken met Wordpress is geschikt voor een breed publiek. Een website bouwen met Wordpress kan zonder HTML kennis. Maar heeft u die kennis wel dan biedt Wordpress u alle mogelijkheden om uw kennis om te zetten in een schitterende en geavanceerde website.

Inclusief 2 GB schuifruimte, 15 GB dataverkeer, 1000 mailboxen en veel meer

In dit Wordpress pakket krijgt u direct meer dan genoeg webruimte, dataverkeer en mailboxen om een grote website op te zetten. Maar uiteraard kunt u ook klein beginnen.

Mijn Website Wordpress

Uw eigen professionele weblog

Bestellen

Overtuigd? Wacht niet langer en bestel nu Mijn Website Wordpress voor maar €54,95 per jaar!