Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Mijn Website Joomla

Uw eigen professionele website

Mijn Website Joomla

Maak zelf een professionele website

54,95

Prijs per jaar (exclusief domein)

Schijfruimte 2 GB
Dataverkeer 15 GB per maand
CMS Voorgeïnstalleerd
Mailboxen 1000
Meer specificaties bekijken

Bestellen

Maak een professionele site met Joomla!

Met Joomla! beheert u alle content op uw website, van tekst tot foto's, muziek en video's, zonder dat u direct in de HTML hoeft te werken. Een krachtige en uitstekende tool voor internet-professionals en starters met enige basiskennis van programmeren. Niet voor niets is Joomla! een van de meest gebruikte en beste content management systemen wereldwijd!

Kies uit honderden professionele ontwerpsjablonen voor uw website

Voor Joomla! zijn via websites als Theme Forest en Template Monster  honderden mooie ontwerpsjablonen beschikbaar die u in een handomdraai kunt toepassen op uw website.

Snel aan de slag met Joomla!

Met het Mijn Website Joomla! hosting pakket is Joomla! direct klaar voor gebruik, geïnstalleerd en geconfigureerd door Watsnel.nl, waardoor u meteen aan de slag kunt. Mijn Website Joomla! is de Joomla!-software en de webhosting voor uw site, dus alles inbegrepen in één scherpe prijs. Ideaal voor hen die geen HTML kennis hebben maar wel een website willen bouwen maar ook voor webdevelopers en ambitieuze starters.
Joomla!, open source CMS

Open Source Software

Joomla! is open source-software, wat inhoudt dat de broncode vrij in te zien is en het daardoor heel makkelijk is voor webdevelopers om verbeteringen aan te dragen of zelf toe te passen in het systeem. Twee weten meer dan één, tenslotte! Deze gemeenschapsgedachte is gereflecteerd in de naam Joomla!, wat een een fonetische spelling is van het Swahiliaanse woord 'jumla': 'allen tezamen', of 'als één geheel'.

Waarom kiezen voor Mijn Website Joomla?

Vele designs beschikbaar

Uw design helemaal naar smaak aanpassen is geen probleem. Er zijn vele templates beschikbaar.

Uit te breiden

Doormiddel van plugins is de functionaliteit van Joomla makkelijk uit te breiden.

Makkelijk te updaten

Vanuit Joomla kunt u makkelijk uw website updaten zonder technische implicaties.

Statistieken

Bekijk welke bezoekers op uw site komen en waar ze vandaan komen. Alles in één overzicht.

Uw eigen control panel

Volledige controle over uw Joomla website met uw eigen CMS control panel. Even iets aanpassen of een nieuwe pagina erbij? Zo gedaan.

Snelle servers

Onze servers staan in een modern datacenter in Amsterdam. Ze zijn altijd up-to-date en zeer snel.

Overzicht van Joomla functionaliteiten

Joomla is één van de meeste gebruikte Content Management Systemen (CMS) en biedt zeer veel mogelijkheden om snel een professionele website maken. Het beheren van de website in Joomla werkt eenvoudig en snel.

Maak zelf een professionele website

Watsnel.nl zorgt voor de installatie van Joomla en de gekoppelde database. Vanuit Joomla kiest u een template waar u de website in wilt gaan bouwen en begint eenvoudig met het opbouwen van de website.

Slechts €54,95 per jaar (incl. BTW)

Voor € 54,95 per jaar (incl. BTW) heeft u de beschikking over de laatste en voorgeinstalleerde versie van Joomla inclusief een zeer uitgebreid hosting abonnement met email op de snelle webservers van Watsnel.nl

Eenvoudig en gebruikersvriendelijk beheer

De beheer pagina’s van Joomla zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat u snel nieuwe pagina’s kunt aanmaken, correcties in tekst en beeld kunt aanbrengen. Het is mogelijk om anderen de site, of delen daarvan te laten onderhouden. U zorgt dan eenvoudig voor gebruikers toegang met bepaalde rechten.

Grote hoeveelheden kant-en-klare sjablonen

Joomla werkt met sjabonen/templates die de site direct een mooi en verzorgd uiterlijk geven. Inmiddels zijn er duizenden betaalde en gratis templates te koop zoals o.a. bij Theme forest en Template Monster.

Joomla! voorgeïnstalleerd. Direct klaar voor gebruik

Bij het Mijn Website Joomla pakket hoeft u geen kennis te hebben van het installeren van Joomla en het aanmaken van een MySQL database. Al die handelingen zijn al voor u uitgevoerd zodat u direct aan de slag kunt.

Automatische updates door Watsnel.nl

Watsnel.nl zorgt ervoor dat u altijd werkt met de laatste versie van Joomla op het moment dat u begint te werken met Joomla.

Hoge stabiliteit voor uw website en applicaties

Watsnel.nl werkt met hele snelle webservers waarop uw Joomla installatie en website draaien.

Actieve community die constant verbeteringen voorstelt

Joomla is een Open Source Software project wat betekend dat er door een grote groep van ontwikkelaars aan gewerkt kan worden en dat verbeteringen aan het pakket bovendien helemaal gratis zijn. Naast die ontwikkelaars groep is er ook een wereldwijde gebruikers groep die elkaar helpen met het werken met Joomla.

Zoekmachinevriendelijke pagina's

De pagina’s die u maakt met Joomla zijn zoekmachine vriendelijk en zorgen ervoor dat uw positie in de zoekmachines optimaal kan worden.

Caching technieken om sneller pagina's te laden

Joomla hanteert een geavanceerde Chaching techniek waardoor in Joomla gebouwde website zeer snel worden ingeladen in een webbrowser.

Ideaal voor webdesigners, maar ook voor mensen zonder kennis van HTML

Het werken met Joomla is geschikt voor een breed publiek. Een website bouwen met Joomla kan zonder HTML kennis. Maar heeft u die kennis wel dan biedt Joomla u alle mogelijkheden om uw kennis om te zetten in een schitterende en geavanceerde website.

Inclusief 2 GB schuifruimte, 15 GB dataverkeer, 1000 mailboxen en veel meer

Het Mijn Website Joomla pakket biedt u zeer veel schijfruimte aan en een meer dan toereikende hoeveelheid dataverkeer per maand. En met tot 1000 mailboxen zult u nooit zonder een nieuw email adres hoeven te zitten.

Mijn Website Joomla

Maak zelf een professionele website

Bestellen

Overtuigd? Wacht niet langer en bestel nu Mijn Website Joomla voor maar €54,95 per jaar!