Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Mijn Website Drupal

Uw eigen professionele Drupal website

Mijn Website Drupal

Maak zelf een professionele website

54,95

Prijs per jaar (exclusief domein)

Schijfruimte 2 GB
Dataverkeer 15 GB per maand
CMS Voorgeïnstalleerd
Mailboxen 1000
Meer specificaties bekijken

Bestellen

Maak een professionele site met Drupal

Drupal is een open-source content management systeem (CMS) dat zich voornamelijk richt op community websites. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de flexibelste systemen voor het inrichten van bijvoorbeeld een persoonlijke weblog, corporate site of grote community.

De populariteit van Drupal is de afgelopen jaren flink toegenomen. Drupal is inmiddels ruim twee miljoen keer gedownload van de thuisbasis Drupal.org. Een grote gemeenschap draagt inmiddels bij aan de ontwikkeling van Drupal.

Drupal is modulair. Het kan met losse modules worden uitgebreid en kan hierdoor voor alle denkbare toepassingen geschikt gemaakt worden. Bovendien heeft Drupal met de themes een zeer geavanceerde en flexibele methode om het design en de layout aan te passen. Modules en themes zijn betrekkelijk eenvoudig zelf te ontwikkelen, maar Drupal kent vele duizenden modules en themes die vrij te downloaden en te gebruiken zijn.

Kies uit honderden professionele ontwerpsjablonen voor uw website

Voor Wordpress zijn via websites als Template Monster en Theme Forest  honderden mooie ontwerpsjablonen beschikbaar die u in een handomdraai kunt toepassen op uw Wordpress website. Vanuit Wordpress zelf kunt u daarnaast nog eens vele gratis templates vinden.

Snel aan de slag met Drupal

Wanneer u inlogt in uw eigen website, heeft u snel en eenvoudig toegang tot alle functionaliteiten. Het CMS kan volledig worden aangepast aan uw wensen. Drupal is web-based, dus u hoeft verder geen software te installeren en kunt vanaf elke computer uw website aanpassen.

Het aanmaken van content gaat met de klik van de muis op basis van vooraf gedefinieerde paginatypen. U beheert uw website vanuit het dashboard. Van hieruit beheert u alle content, gebruikers en secties. U kunt ook door uw eigen website bladeren zoals een bezoeker dit doet en ter plaatse pagina's bewerken (alleen als u bent ingelogd). De WYSIWYG ("what you see is what you get") editor maakt het bewerken en formatteren van uw tekst net zo makkelijk als werken met Word of OpenOffice.

Waarom kiezen voor Mijn Website Drupal?

Vele designs beschikbaar

Uw design helemaal naar smaak aanpassen is geen probleem. Er zijn vele templates beschikbaar.

Uit te breiden

Doormiddel van plugins is de functionaliteit van Drupal makkelijk uit te breiden.

Makkelijk te updaten

Vanuit Drupal kunt u makkelijk uw website updaten zonder technische implicaties.

Statistieken

Bekijk welke bezoekers op uw site komen en waar ze vandaan komen. Alles in één overzicht.

Uw eigen control panel

Volledige controle over uw Drupal website met uw eigen CMS control panel. Even iets aanpassen of een nieuwe pagina erbij? Zo gedaan.

Snelle servers

Onze servers staan in een modern datacenter in Amsterdam. Ze zijn altijd up-to-date en zeer snel.

Overzicht van de Drupal functionaliteiten

Drupal is één van de meeste gebruikte Content Management Systemen (CMS) en biedt zeer veel mogelijkheden om snel een professionele website maken. Het beheren van de website in Drupal werkt eenvoudig en snel. Drupal is een CMS systeem met een enthousiaste community waar u zeker veel van kunt leren.

Maak zelf een professionele website

Watsnel.nl zorgt voor de installatie van Drupal en de gekoppelde database. Vanuit Drupal kiest u een template waar u de website in wilt gaan bouwen en begint eenvoudig met het opbouwen van de website.

Maak zelf een professionele website, slechts €54,95 per jaar (incl. BTW)

Voor € 54,95 per jaar (incl. BTW) heeft u de beschikking over de laatste en voorgeinstalleerde versie van Drupal inclusief een zeer uitgebreid hosting abonnement met email op de snelle webservers van Watsnel.nl

Eenvoudig en gebruikersvriendelijk beheer

De beheer pagina’s van Drupal zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat u snel nieuwe pagina’s kunt aanmaken, correcties in tekst en beeld kunt aanbrengen. Het is mogelijk om anderen de site, of delen daarvan te laten onderhouden. U zorgt dan eenvoudig voor gebruikers toegang met bepaalde rechten.

Grote hoeveelheden kant-en-klare sjablonen

Drupal werkt met sjabonen/templates die de site direct een mooi en verzorgd uiterlijk geven. Inmiddels zijn er duizenden betaalde en gratis templates te koop zoals o.a. bij Theme Forest en Template Monster.

Drupal voorgeïnstalleerd. Direct klaar voor gebruik

Bij het Mijn Website Drupal pakket hoeft u geen kennis te hebben van het installeren van Drupal en het aanmaken van een MySQL database. Al die handelingen zijn al voor u uitgevoerd zodat u direct aan de slag kunt.

Automatische updates door Watsnel.nl

Watsnel.nl zorgt ervoor dat u altijd werkt met de laatste versie van Drupal op het moment dat u begint te werken met Drupal.

Zoekmachinevriendelijk

De pagina’s die u maakt met Drupal zijn zoekmachine vriendelijk en zorgen ervoor dat uw positie in de zoekmachines optimaal kan worden.

Goede performance door caching

Watsnel.nl werkt met hele snelle webservers waarop uw Drupal installatie en website draaien.

Toegangscontrole met rollen en permissies

In Drupal is het eenvoudig om diverse rollen voor de personen die de site gaan onderhouden in te stellen. De hoofdbeheerder of administrator stelt de rechten in.

Ideaal voor webdesigners, maar ook voor mensen zonder kennis van HTML

Het werken met Drupal is geschikt voor een breed publiek. Een website bouwen met Drupal kan zonder HTML kennis. Maar heeft u die kennis wel dan biedt Drupal u alle mogelijkheden om uw kennis om te zetten in een schitterende en geavanceerde website.

Actieve en betrokken community

Drupal is een Open Source Software project wat betekend dat er door een grote groep van ontwikkelaars aan gewerkt kan worden en dat verbeteringen aan het pakket bovendien helemaal gratis zijn. Naast die ontwikkelaars groep is er ook een wereldwijde gebruikers groep die elkaar helpen met het werken met Drupal.

Ruim 3500 modules met nog meer features

Ruim 3500 extra’s zijn er inmiddels zodat je de standaard Drupal installatie kunt uit breiden met extra functionaliteiten.

Inclusief 2 GB schuifruimte, 15 GB dataverkeer, 1000 mailboxen en meer

In dit Drupal pakket krijgt u direct meer dan genoeg webruimte, dataverkeer en mailboxen om een grote website op te zetten. Maar uiteraard kunt u ook klein beginnen.

Mijn Website Drupal

Maak zelf een professionele website

Bestellen

Overtuigd? Wacht niet langer en bestel nu Mijn Website Drupal voor maar €54,95 per jaar!