Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Betrouwbare webhosting voor uw site

Wilt u dat uw site altijd bereikbaar is voor een zeer goedkope prijs? Dan is de webhosting van Watsnel.nl ideaal. Onze webhosting pakketten zijn betrouwbaar en we hebben de voordeligste prijzen van de hele webhosting markt. Watsnel.nl is dus het beste adres voor de webhosting voor uw site.

Webhosting in alle soorten en maten

Onze webhosting is geschikt voor starters en gevorderden. Voor ieder type site hebben we een webhosting oplossing. Heeft u een kleine site en wilt u gewoon simpele hosting? Dan kunt u voor slechts €19,95 per jaar al ons Mijn Website pakket bestellen.

Wilt u extra schijfruimte voor uw site, meer dataverkeer en e-mailboxen, dan zijn onze pakketten Mijn Website Plus en Pro voor professionele sites geschikt voor u. En wilt u een site gemaakt met WordPress, Joomla! of osCommerce hosten, dan hebben we ook daar uitstekende en voordelige webhosting oplossingen voor.

Host uw site voor een paar tientjes per jaar

Voor een paar tientjes kunt u uw site al hosten bij Watsnel.nl. Bestel dus een domeinnaam en een van onze webhosting pakketten, of verhuis uw bestaande site naar Watsnel.nl. Bij ons bent u altijd voordeliger uit!