Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Maak uw eigen webwinkel met Mijn Website osCommerce

Mijn Website osCommerce In een handomdraai uw eigen webwinkel. Al meer dan 200.000 osCommerce webshops wereldwijd! Webbased, zonder extra software, eenvoudig en gebruikersvriendelijk beheer, osCommerce voorge√Ønstalleerd, direct klaar voor gebruik en automatische updates. voor slechts € 54,95 per jaar Direct bestellen Maak uw eigen webwinkel met Mijn Website osCommerce, het totaalpakket voor webshops van Watsnel.nl. Met osCommerce zet u een complete e-commerce omgeving op voor weinig geld.

osCommerce, complete software voor uw eigen webwinkel

osCommerce is een van de meest gebruikte tools voor het maken van een webwinkel. Met osCommerce maakt iedere webprofessional of starter met enige technische basiskennis een webwinkel met een gestandaardiseerde lay-out. Zo kunt u snel aan de slag met uw webwinkel.

Maak een veelzijdige webwinkel

osCommerce ondersteunt alle valuta wereldwijd en alle populaire betaalmethodes - Paypal, Authorize, iDeal, ChronoPay, TrustCommerce, SECPay, iPayment, 2Checkout en PSiGate - en berekent automatisch de verzendkosten. En mocht u nog verder willen gaan, dan zijn er talloze extra features beschikbaar en diverse add-ons en plug-ins verkrijgbaar om osCommerce verder uit te breiden.

Snel aan de slag met uw webwinkel

Mijn Website osCommerce van Watsnel.nl biedt uitstekende hosting met ruim voldoende dataverkeer en een voorgeïnstalleerd osCommerce-pakket. Ook een domeinnaam voor uw website met webwinkel registreert u snel bij Watsnel.nl. U kunt dus direct aan de slag met het maken van uw eigen webwinkel, met Mijn Webwinkel osCommerce van Watsnel.nl.

Meer informatie over osCommerce

* Lees tips en uitleg over osCommerce * Bekijk osCommerce screenshots, instructievideo's of een live demo * Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar support@watsnel.nl Meer informatie Bestel nu voor maar € 54,95 per jaar! Is uw domeinnaam nog vrij? Is uw domeinnaam nog vrij? Kies hieronder de gewenste domeinnaam en extensie die u wilt controleren. U kunt voor dit domein in de Watsnel.nl store een hostingpakket kiezen. www. Controleer

Voor iedereen een passend hostingpakket bij Watsnel
Basispakketten - betaalbare hosting voor iedereen

De basispakketten van Watsnel zijn zeer volledige webhosting pakketten tegen scherpe tarieven voorzien van Plesk control panel, veel schijfruimte en dataverkeer, ongekende e-mailmogelijkheden en geen setupkosten. vanaf slechts €19,95 per jaar Vergelijk basispakketten

CMS-pakketten - maak uw eigen website, weblog of webshop