Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Website voor zelfstandig ondernemer

Als zelfstandige ondernemer weet u hoe belangrijk presentatie is. Om optimaal gezien te worden en een goede, professionele indruk te maken, is een professionele website vereist. Maar u houdt het als zelfstandige ondernemer wel graag voordelig. Kies daarom voor een website voor aantrekkelijke prijzen bij Watsnel.nl.

Voordelige web-pakketten voor zelfstandige ondernemers

Bij Watsnel.nl maakt u uw eigen website, met onze voordelige webhostingpakketten en diverse softwarepakketten naar keuze. We hebben webhosting voor kleine sites en voor grote, veeleisende sites, net waar u behoefte aan heeft. U kunt uw website laten maken door een externe partij, maar u kunt hem ook zelf maken bij Watsnel.nl. Zie daarvoor bijvoorbeeld onze hostingpakketten met gratis bijgeleverde software als WordPress of Joomla!

Complete service voor professionele websites

Watsnel.nl biedt complete service voor het maken van een professionele website voor uw zelfstandige onderneming: het vastleggen van uw bedrijfsnaam als domeinnaam, of meerdere domeinnamen (bijvoorbeeld .com, .nl en .eu), betrouwbare webhosting en een softwarepakket naar keuze voor het zelf ontwerpen van uw website, u vindt het allemaal bij Watsnel.nl. Alles wat u nodig heeft voor een scherpe prijs.

Maak dus uw eigen professionele website bij Watsnel.nl, of laat Watsnel.nl alleen de webhosting regelen voor uw zelfstandige onderneming. Alles voor een professionele online presentatie voor zelfstandige ondernemers tegen scherpe prijzen en van uitstekende kwaliteit.

Mijn Website Magento

Mijn Website Magento

Met het Mijnwebsite Magento pakket heeft u een compleet pakket in handen waarmee een professionele webwinkel kunt bouwen. In dit pakket is Magento al helemaal geïnstalleerd en kunt u er direct mee aan de slag.

Mijn Website Drupal

Mijn Website Drupal

Met het Mijnwebsite Drupal pakket beschikt u direct over een compleet werkend content management systeem en bouwt u snel een professionele website. In dit pakket is Drupal al helemaal geïnstalleerd en kunt er direct mee aan de slag.

Mijn Website osCommerce

Mijn Website osCommerce

Met het Mijnwebsite osCommerce pakket heeft u een compleet pakket in handen waarmee een professionele webwinkel kunt bouwen. In dit pakket is osCommerce al helemaal geïnstalleerd en kunt u er direct mee aan de slag.