Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Professionele website voor starters

Een professionele website is voor starters een must. Om u direct goed te presenteren en uw bedrijf in de markt te zetten, moet uw internetsite een professionele indruk maken. Maar tegelijkertijd heeft u als starter nog weinig tijd en geld om te investeren in uw website. Geen probleem: bij Watsnel.nl maakt u uw professionele website zelf, voor weinig geld.

Maak een professionele website met o.a. WordPress of Joomla!

De starterspakketten van Watsnel.nl bieden de mogelijkheid om zelf een professionele website te maken met een applicatie naar keuze: WordPress voor een professioneel blog, Joomla! voor een uitstekende website, osCommerce voor een webshop met een shopping cart, of Sitebuilder voor een simpele basis-site.

Heeft u al uw eigen software om uw website te ontwerpen, of laat u het al door iemand doen? Dan hebben we het Mijn Website Pro pakket, dat alleen webhosting biedt voor uw website, uiteraard voor een scherpe prijs.

Alles bij elkaar, ideaal voor starters

Voor een paar tientjes per jaar kunt u bij Watsnel.nl al alles voor uw eigen professionele website voor uw startende onderneming geregeld hebben. De hosting en eventuele software zijn geregeld met onze uitstekende hostingpakketten en ook uw bedrijfsnaam vastleggen in een domeinnaam kan zeer voordelig bij Watsnel.nl, met iedere extensie die u maar wilt.

Voor starters is Watsnel.nl dus de ideale partner voor het opzetten van een professionele website!

Mijn Website Drupal

Mijn Website Drupal

Met het Mijnwebsite Drupal pakket beschikt u direct over een compleet werkend content management systeem en bouwt u snel een professionele website. In dit pakket is Drupal al helemaal geïnstalleerd en kunt er direct mee aan de slag.

Mijn Website Wordpress

Mijn Website Wordpress

Met het Mijnwebsite Wordpress pakket beschikt u over één van de meest gebruikte content management systemen en bouwt u snel een professionele website. In dit pakket is Wordpress al helemaal geïnstalleerd en kunt er direct mee aan de slag.

Mijn Website Joomla!

Mijn Website Joomla!

Met het Mijnwebsite Joomla pakket beschikt u direct over een compleet werkend content management systeem en bouwt u snel een professionele website. In dit pakket is Joomla al helemaal geïnstalleerd en kunt er direct mee aan de slag.