Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Eigen webshop met osCommerce

Mijn Website osCommerce In een handomdraai uw eigen webwinkel. Al meer dan 200.000 osCommerce webshops wereldwijd! Webbased, zonder extra software, eenvoudig en gebruikersvriendelijk beheer, osCommerce voorgeïnstalleerd, direct klaar voor gebruik en automatische updates. voor slechts € 54,95 per jaar Direct bestellen Een eigen webshop maken doet u met Mijn Website osCommerce, het webwinkel-pakket van Watsnel.nl. Stap in de nieuwe markt van e-commerce en online verkoop, en maak uw eigen webshop. osCommerce is de meest gebruikte software om zelf een eenvoudige webshop te maken. Maak dus nu zelf uw eigen webshop!

Maak nu uw eigen webshop

De tijd is rijp voor een eigen webshop. Online transacties nemen langzaam de oude markt over, in steeds meer productgroepen: boeken, vakanties, verzekeringen, de dagelijkse boodschappen, het wordt allemaal door meer en meer mensen online gedaan. U kunt dus beter te vroeg dan te laat een eigen webshop maken!

osCommerce voor een professionele webshop

osCommerce is uitstekende software waarmee u met enige technische basiskennis een professionele website kan maken. Het is geschikt voor alle gangbare betaalmethoden: PayPal, Authorize, iDeal, ChronoPay, TrustCommerce, SECPay, iPayment, 2Checkout en PSiGate. Bovendien is het open source software, wat betekent dat het door een grote en toegewijde community continu wordt verbeterd.

Mijn Website osCommerce

Het Mijn Website osCommerce pakket van Watsnel.nl is het ideale pakket voor wie een eigen webshop wil maken. De osCommerce software krijgt u bij dit pakket gratis geïnstalleerd en geconfigureerd en ook volledige webhosting voor uw webwinkel is bij de prijs inbegrepen. Kortom, een eigen webshop maken doet u met Mijn Website osCommerce.

Meer informatie over osCommerce

* Lees tips en uitleg over osCommerce * Bekijk osCommerce screenshots, instructievideo's of een live demo * Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar support@watsnel.nl Meer informatie Bestel nu voor maar € 54,95 per jaar! Is uw domeinnaam nog vrij? Is uw domeinnaam nog vrij? Kies hieronder de gewenste domeinnaam en extensie die u wilt controleren. U kunt voor dit domein in de Watsnel.nl store een hostingpakket kiezen. www. Controleer

Voor iedereen een passend hostingpakket bij Watsnel
Basispakketten - betaalbare hosting voor iedereen

De basispakketten van Watsnel zijn zeer volledige webhosting pakketten tegen scherpe tarieven voorzien van Plesk control panel, veel schijfruimte en dataverkeer, ongekende e-mailmogelijkheden en geen setupkosten. vanaf slechts €19,95 per jaar Vergelijk basispakketten

CMS-pakketten - maak uw eigen website, weblog of webshop

Mijn Website osCommerce

Mijn Website osCommerce

Met het Mijnwebsite osCommerce pakket heeft u een compleet pakket in handen waarmee een professionele webwinkel kunt bouwen. In dit pakket is osCommerce al helemaal geïnstalleerd en kunt u er direct mee aan de slag.