Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Makkelijk eigen website maken

Makkelijk een eigen website maken, goedkoop en zonder reclame, dat kan bij Watsnel.nl. Watsnel.nl levert het eenvoudige programma Sitebuilder waarmee iedereen zeer betaalbaar en eenvoudig een eigen website kan maken en beheren, zonder kennis van HTML en zonder hulp. Zo simpel is het!
Maak uw eigen website bij Watsnel vanaf 19,95 per jaar! inclusief BTW, exclusief domeinregistratie

Makkelijk zelf een eigen website maken

Watsnel.nl biedt diverse programma’s waarmee iedereen een site kan maken. Bijvoorbeeld het eenvoudige Sitebuilder, dat geschikt is voor een eenvoudige basis-site. Of de meer geavanceerde content management systemen (CMS) zoals WordPress, Joomla! of osCommerce, waarmee u een professionele website, weblog of webshop maakt.

Met al deze programma’s kunt u snel aan de slag met het maken uw eigen website: u kiest een template en vult de content makkelijk in met een gebruiksvriendelijk control panel.

Watsnel.nl, makkelijk en goedkoop

Met een domeinnaam en de Mijn Website hosting-pakketten van Watsnel.nl heeft u alles wat u nodig heeft om zelf makkelijk een eigen website te maken. We hebben diverse pakketten verschillend in schijfruimte en mailboxen, afhankelijk van wat u nodig heeft. Setupkosten hoeft u niet te betalen en onze maandelijkse kosten behoren tot de laagste van Nederland.

Makkelijk een eigen website maken doe je dus met de goedkope en eenvoudige Mijn Website pakketten van Watsnel.nl!
Maak uw eigen website bij Watsnel vanaf 19,95 per jaar! inclusief BTW, exclusief domeinregistratie.

Mijn Website

Mijn Website

Een eigen website beginnen kun nu heel eenvoudig met het Mijn website pakket. Dit pakket is voldoende voor een kleine website met email adressen.