Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Maak uw eigen weblog

Start met webbloggen en Watsnel helpt u direct op weg.

Webbloggen is een perfecte manier om uw boodschap aan uw doelgroep te presenteren en in combinatie met een mooi website bent u helemaal van deze tijd.

Watsnel biedt u een zeer eenvoudige manier om snel te starten. Met Mijn website Wordpress is uw blog systeem inmiddels voorgeinstaleerd en kunt u direct aan de slag.

Maar Wordpress is allang niet alleen maar een blog systeem maar met Wordpress bouwt u ook de mooiste websites. Wordpress is een zeer eenvoudig te bedienen CMS (content management systeem) en heeft wereldwijd inmiddels miljoenen zeer enthousiaste gebruikers.

In de Watsnel University vindt u bovendien vele instructie video's hoe te werken met Wordpress.

Naast het Mijn website Wordpress pakket is het ook mogelijk om een webblog te maken met Mijn website Joomla! en Mijn website Drupal.

Mijn Website Wordpress

Mijn Website Wordpress

Met het Mijnwebsite Wordpress pakket beschikt u over één van de meest gebruikte content management systemen en bouwt u snel een professionele website. In dit pakket is Wordpress al helemaal geïnstalleerd en kunt er direct mee aan de slag.

Mijn Website Joomla!

Mijn Website Joomla!

Met het Mijnwebsite Joomla pakket beschikt u direct over een compleet werkend content management systeem en bouwt u snel een professionele website. In dit pakket is Joomla al helemaal geïnstalleerd en kunt er direct mee aan de slag.

Mijn Website Drupal

Mijn Website Drupal

Met het Mijnwebsite Drupal pakket beschikt u direct over een compleet werkend content management systeem en bouwt u snel een professionele website. In dit pakket is Drupal al helemaal geïnstalleerd en kunt er direct mee aan de slag.