Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Eigen website maken!

Een eigen website maken en hosten was nog nooit zo eenvoudig

Met de Mijn Website pakketten van Watsnel kan iedereen een site ontwerpen, met goedkope webhosting en domeinnamen.

Wilt u een eigen website bouwen om familiefoto's op te zetten, zelf een weblog bijhouden of zelf een webshop ontwerpen om producten te verkopen? Bij Watsnel is het allemaal mogelijk. Van het simpele pakket Sitebuilder voor beginners tot software voor gevorderden als WordPress, Joomla!, Drupal, Magento of osCommerce.

Zelf uw eigen website bouwen - hoe werkt het?

Zelf een eigen website bouwen is een proces van 3 stappen

Stap 1

Allereerst moet u een domeinnaam registreren voor uw site.

Stap 2

Vervolgens maakt u een ontwerp met onze webdesignsoftware. Bij Watsnel.nl kunt u daarbij kiezen voor Sitebuilder, Joomla!, WordPress, Drupal, Magento of osCommerce en natuurlijk uw geheel eigen ontworpen website als u beschikt over enige HTML en CSS kennis.

Bouw zelf uw eigen website met Sitebuilder, WordPress, Joomla!, Drupal, Magento of osCommerce

Sitebuilder is het programma voor beginners, waarmee iedereen zonder moeite zelf een eigen website kan bouwen. U vindt het Sitebuilder programma gratis bij de pakketten Mijn website en Mijn website Plus.

Met WordPress, Joomla!, Drupal, Magento en osCommerce maken zowel starters als webprofessionals de mooiste professionele sites.
Wordpress, Joomla! en Drupal zijn gericht op het ontwikkelen en beheren van websites. Magento en Oscommerce zijn echte ecommerce pakketten waarmee u webwinkels kunt bouwen.

Stap 3

Webhosting voor uw eigen website

Is uw website eenmaal ontworpen, ontwikkeld en gebouwd, dan moet de de website of webwinkel op uw server gehost worden. De server zit in uw Watsnel pakket en met een speciaal programma, FTP, zet u uw website over naar uw server. Ook biedt Watsnel alle genoemde pakketten aan als voor geinstallleerd zodat u helemaal geen omkijken heeft aan het overzetten van de website naar uw server. Na het opzetten op uw server is uw website of webwinkel online en kan deze door iedereen bekeken worden en door u worden bewerkt.

Na het zetten van deze 3 stappen bent u online. Bij Watsnel vindt u dus alle benodigdheden voor het maken van uw eigen website of webwinkel.

Mijn Website

Mijn Website

Een eigen website beginnen kun nu heel eenvoudig met het Mijn website pakket. Dit pakket is voldoende voor een kleine website met email adressen.

Mijn Website Plus

Mijn Website Plus

Met Mijnwebsite Plus heeft u het meest gekozen pakket in handen. Meer schijfruimte en dataverkeer voor uw website en genoeg ruimte voor een behoorlijk grootte website. Met het Mijnwebsite Plus pakket heeft u tevens de beschikking website bouw pakket Sitebuilder.

Mijn Website Pro

Mijn Website Pro

Wilt u een grote website of webshop opzetten dan is Mijnwebsite Pro een uitstekende keuze. Met mogelijkheden om zelf Content Management Systemen en Webshop pakketten te installeren. Het pakket beschikt over 10 MySQL databases, 1,5 GB schijfruimte en 15 GB dataverkeer per maand.