Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

.nl domeinregistratie

Zoekt u goedkope domeinregistratie voor uw .nl-domein? Watsnel.nl is het beste adres voor .nl-domeinregistratie. Registreer dus nu uw .nl-domeinnaam voor maar € 9,95 per jaar!

.nl, een van de oudste domeinen

.nl was het eerste landgebonden domein ooit; het werd opgericht in 1986, waarmee Nederland het tweede land werd dat aangesloten was op het internet. Nog altijd staat .nl op nr. 4 van meest geregistreerde landdomeinen wereldwijd. Met een .nl-domein maakt u daarom een zeer professionele en herkenbare indruk.

Domeinregistratie van .nl tot .eu

De domeinregistratie bij Watsnel.nl is uiterst eenvoudig en gebruikersvriendelijk. U registreert gemakkelijk alle domeinnamen die u wilt: .nl-domeinen, maar ook .eu-domeinen, .com-domeinen, .be-domeinen en nog veel meer.

.nl-domeinregistratie voor scherpe prijzen

De .nl-domeinregistratie van Watsnel.nl is zeer aantrekkelijk geprijsd: voor maar € 9,95 heeft u al uw eigen .nl-domein. Beheert u nu al een .nl-domein bij een andere provider en wilt u overstappen? Verhuizen naar Watsnel.nl is een fluitje van een cent en betekent altijd een flinke besparing op uw kosten.

Ook de webhosting van uw .nl-domein is bij Watsnel.nl in goede en zeer voordelige handen. Profiteer dus van onze aantrekkelijke .nl-domeinregistratie en registreer nu uw .nl-domein!