Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

.nl domein verhuizen

Betaalt u teveel voor uw .nl-domein? Dan is dit het moment om uw domein te verhuizen naar Watsnel.nl.

Bij Watsnel.nl is het beheren van een .nl-domein zeer voordelig, en ook onze webhosting is aantrekkelijk. Verhuis daarom uw .nl-domein naar Watsnel.nl en u zult onmiddellijk per jaar een hoop geld kunnen besparen.

Stap over en behoud uw oude .nl-domein

Een domeinnaam is belangrijk; het is de naam waarmee al uw huidige bezoekers uw website weten te vinden. Natuurlijk wilt u die niet kwijt raken. Bij uw huidige registrar betaalt u alleen gegarandeerd teveel. Wilt u uw domeinnaam behouden, maar er jaarlijks een stuk minder voor betalen? Dat kan, door gewoon uw .nl-domein naar Watsnel.nl te verhuizen!

Hoe werkt het verhuizen?

Een .nl-domein verhuizen naar Watsnel.nl is doodeenvoudig. U begint met te controleren op de site van SIDN (de registrar van .nl-domeinen) of uw gegevens zoals die aan uw domeinnaam verbonden zijn nog kloppen. Vervolgens kiest u een passend hostingpakket bij Watsnel.nl. In het bestelproces hiervan geeft u aan dat u al een domeinnaam heeft en dit wenst te verhuizen. Zeg het abonnement op dat u nu voor uw .nl-domein heeft - u kunt bij uw huidige provider informeren hoe dit werkt.

Zorg dat u, voordat u de website gaat verhuizen, van al uw gegevens, data en email van uw website een kopie maakt. Wanneer uw huidige provider de domeinnaam heeft afgesloten, kunt u deze gegevens immers niet meer opzoeken.

Domeinregistratie en webhosting voor uw .nl-domein

Watsnel.nl is de plek voor zeer voordelige domeinregistratie en webhosting van goede kwaliteit voor een lage prijs. Het is het dus meer dan waard om uw .nl-domein naar Watsnel.nl te verhuizen. Wacht dus niet langer met het verhuizen van uw .nl-domein, maar profiteer nu van onze scherpe tarieven.