Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Hosting domeinnaam registratie

Regel de registratie en hosting van uw domeinnaam bij één partij: dat scheelt u flink in kosten en administratieve rompslomp. Bij Watsnel.nl regelt u de hosting en registratie van uw domeinnaam zonder enige moeite, voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Domeinnaam registratie met alle populaire extensies

Watsnel.nl biedt domeinnaam registratie met alle populaire domein-extensies voor scherpe tarieven: .com, .net, .org, .info, .biz, .eu, .be, .nl, .co.uk, .name, .es, .mobi, .tv en .fm. Daarmee bent u direct af van de moeite om alle verschillende extensies te registreren bij verschillende registries, die allemaal weer hun eigen regels en formulieren hebben. De domeinnaam registratie van Watsnel.nl is uniform en zeer gemakkelijk.

Hosting pakketten

Ook voor webhosting bent u bij Watsnel.nl aan het juiste adres. We hebben diverse hosting pakketten, aangepast aan uw hosting eisen. Of u nu een kleine website heeft, een grote, professionele website, een website gemaakt met Joomla! of WordPress of een webshop gemaakt met osCommerce, Watsnel.nl heeft altijd een hosting pakket op maat.

Alles voor uw eigen website

Watsnel.nl biedt zo alles voor uw website, van domeinnaam registratie tot webhosting, eenvoudig in het gebruik en voordelig. Onze domeinnaam registratie en hosting zijn geschikt voor starters èn gevorderden!

Mijn Website Magento

Mijn Website Magento

Met het Mijnwebsite Magento pakket heeft u een compleet pakket in handen waarmee een professionele webwinkel kunt bouwen. In dit pakket is Magento al helemaal geïnstalleerd en kunt u er direct mee aan de slag.

Mijn Website osCommerce

Mijn Website osCommerce

Met het Mijnwebsite osCommerce pakket heeft u een compleet pakket in handen waarmee een professionele webwinkel kunt bouwen. In dit pakket is osCommerce al helemaal geïnstalleerd en kunt u er direct mee aan de slag.