Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

.eu domeinregistratie

Bent u op zoek naar goedkope .eu-domeinregistratie? De domeinregistratie van Watsnel.nl is zeer voordelig en gebruikersvriendelijk. Registreer dus nu uw .eu-domein bij Watsnel.nl voor maar € 9,95 per jaar! Bestel uw eigen domeinnaam of redirect vanaf 9,95 per jaar!

.eu, het topleveldomein van de Europese Unie

.eu is het topleveldomein (TLD) van de Europese Unie (EU) en wordt officieel gesteund door de Europese Commissie. Met het groot aantal landen dat bij de Europese Unie is aangesloten (27) is de EU een van de grootste economische spelers wereldwijd. Met de domeinregistratie van uw .eu-domein richt u zich dus tot een doelgroep van ruim 500 miljoen potentiÎle nieuwe klanten!

Domeinregistratie en hosting van .eu-domeinen

Watsnel.nl is het beste adres voor domeinregistratie en webhosting voor uw .eu-domein. Binnen enkele minuten registreert u ieder .eu-domein dat u wilt. En heeft u nog geen webhosting voor uw .eu-domein? Bestel dan direct voor een paar tientjes een van de webhostingpakketten van Watsnel.nl.

Snelle en goedkope .eu-domeinregistratie

Controleer dus nu of uw .eu-domein nog vrij is en regel de domeinregistratie voor maar € 9,95 per jaar. Het aantal beschikbare .eu-domeinen neemt nog altijd in rap tempo af, dus wacht niet met uw .eu-domeinregistratie, maar registreer nu de .eu-domeinen die interessant zijn voor u. Bestel uw eigen domeinnaam of redirect vanaf 9,95 per jaar!

Basispakketten - betaalbare hosting voor iedereen

De basispakketten van Watsnel zijn zeer volledige webhosting pakketten tegen scherpe tarieven voorzien van Plesk control panel, veel schijfruimte en dataverkeer, ongekende e-mailmogelijkheden en geen setupkosten. vanaf slechts €19,95 per jaar Vergelijk basispakketten