Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

.eu domein registreren

.eu is een onmisbare domeinextensie voor ieder bedrijf dat werkzaam is in de Europese Unie. Registreer dus nu uw .eu-domein en stel uw belangen op de Europese markt veilig. Voor maar € 9,95 per jaar kunt u al een .eu-domein registreren bij Watsnel.nl. Bestel uw eigen domeinnaam of redirect vanaf 9,95 per jaar!

Een .eu-domein, uw visitekaartje in Europa

De Europese markt is een markt die uit 27 landen en 500 miljoen mensen bestaat. En voor al die Europeanen is .eu een extensie waarvan ze direct weten waar het voor staat. Iedereen onthoudt een .eu-domein. Het registreren van een eigen .eu-domein werpt dus altijd zijn vruchten af!

Claim nu uw Europese domeinnaam

Het .eu-domein is nog vrij jong - het werd in 2005 opgericht - maar was onmiddellijk bij oprichting erg populair. En de groei van geregistreerde .eu-domeinen gaat nog altijd heel snel, zodat het aantal .eu-domeinen dat nog beschikbaar is iedere dag verder afneemt. Zo zou het kunnen gebeuren dat iemand anders uw bedrijfsnaam of andere namen die belangrijk zijn voor u vastlegt in een .eu-domeinnaam. Wees daarom snel met het registreren van uw .eu-domein!

Registreer voor weinig geld

Met de zeer lage prijs van € 9,95 per jaar is Watsnel.nl een van de goedkoopste aanbieders van .eu-domeinen. Leg dus nu zeer voordelig uw online identiteit op de Europese markt vast, door uw .eu-domein te registreren bij Watsnel.nl. Bestel uw eigen domeinnaam of redirect vanaf 9,95 per jaar!

Is uw domeinnaam nog vrij?

Is uw domeinnaam nog vrij?

Kies hieronder de gewenste domeinnaam en extensie die u wilt controleren. U kunt voor dit domein in de Watsnel.nl store een hostingpakket kiezen. www. Controleer

Voor iedereen een passend hostingpakket bij Watsnel
Basispakketten - betaalbare hosting voor iedereen

De basispakketten van Watsnel zijn zeer volledige webhosting pakketten tegen scherpe tarieven voorzien van Plesk control panel, veel schijfruimte en dataverkeer, ongekende e-mailmogelijkheden en geen setupkosten.
vanaf slechts €19,95 per jaar Vergelijk basispakketten

CMS-pakketten - maak uw eigen website, weblog of webshop

Mijn Website

Mijn Website

Een eigen website beginnen kun nu heel eenvoudig met het Mijn website pakket. Dit pakket is voldoende voor een kleine website met email adressen.

Mijn Website Plus

Mijn Website Plus

Met Mijnwebsite Plus heeft u het meest gekozen pakket in handen. Meer schijfruimte en dataverkeer voor uw website en genoeg ruimte voor een behoorlijk grootte website. Met het Mijnwebsite Plus pakket heeft u tevens de beschikking website bouw pakket Sitebuilder.