Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Domeinnaam registreren

Registreer uw domeinnaam bij Watsnel.nl

Het registreren van een domeinnaam is makkelijk en goedkoop bij Watsnel.nl. Een goede domeinnaam is het uithangbord van uw website!

Registreer uw domeinnaam in een handomdraai

Opereert u op verschillende markten, dan is het natuurlijk belangrijk dat u voor al die markten een domeinnaam heeft met de bijbehorende extensie. Dus een .nl-domeinnaam voor Nederland, een .be-domein voor België en een .eu-domein voor de Europese markt. En ook het registreren van generieke extensies zoals .com, .net en .org is belangrijk. Behoudt de controle over uw aanwezigheid op het internet. Het laatste dat u wilt is dat iemand anders uw bedrijfsnaam vastlegt als een .org-domeinnaam en u er zo geen beschikking meer over heeft!

Het registreren van domeinnamen kan echter soms een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn: bij de ene domeinextensie moet u allerlei documenten faxen, het andere vraagt weer om specifieke gegevens in een uitgebreid online formulier. Maar registreert u uw domeinnaam bij Watsnel.nl, dan kunt u dit allemaal overslaan. Bij Watsnel.nl registreert u alle extensies vanuit één systeem, supersnel en gemakkelijk.

Scherp geprijsde domeinnamen

Niet alleen is het registreren van een domeinnaam bij Watsnel.nl zeer eenvoudig, onze prijzen zijn ook uiterst aantrekkelijk. Voor slechts een tientje per jaar heeft u al uw eigen domeinnaam. En ook voor voordelige webhosting kunt u bij Watsnel.nl terecht. U ziet het, Watsnel.nl is de plek om uw domeinnaam te registreren.