Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Domeinnaam hosting

Een goede domeinnaam is het visitekaartje van uw website. Alleen met een pakkende en goed te onthouden domeinnaam is de vindbaarheid van uw website optimaal. En de registratie en hosting van uw domeinnaam zijn nergens zo makkelijk en voordelig als bij Watsnel.nl.

Alles voor uw domeinnaam centraal

Hosting van een domeinnaam kan soms een ingewikkeld proces zijn, omdat u meestal met verschillende bedrijven moet werken: een bedrijf waar u uw domeinnaam registreert en een ander bedrijf dat de hosting van uw website en domeinnaam regelt. Nog lastiger wordt het als u meerdere domeinnamen wilt met meerdere extensies, of als u een externe partij uw website laat ontwerpen.

Bij Watsnel.nl heeft u alles bij één partij. Hier registreert u iedere domeinnaam die u wilt, tegen aantrekkelijke tarieven: .com, .nl, .eu, we hebben ze allemaal. We regelen uw hosting voor scherpe prijzen op betrouwbare, geografisch gescheiden servers. En ook de software om zelf een website te bouwen vindt u bij Watsnel.nl.

Hosting van uw domeinnaam was nog nooit zo voordelig

Leg dus vandaag nog uw bedrijfsnaam, slagzin, of persoonsnaam vast in een domeinnaam en regel uw hosting bij Watsnel.nl. Voordelige domeinnaam hosting, daarvoor moet u bij Watsnel.nl zijn!