Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Domein hosten

Uw domein hosten doet u bij Watsnel.nl. Wij regelen de hosting van uw domein voor de laagste prijzen, met uitstekende servers en dito service. Simpel en voor bijna geen geld.

Watsnel.nl: webhosting en meer

Alle stappen voor het maken van een website zet u bij Watsnel.nl. Allereerst het vastleggen van een domeinnaam naar keuze, met iedere extensie die u maar wilt: .nl, .be of .eu, of domein-extensies zoals .tc, van de Turks- en Caicoseilanden. Welk domein u ook wilt, bij Watsnel.nl kunt u het registreren.

Vervolgens host u met gemak uw website en e-mail op een van de geografisch gescheiden domain name servers van Watsnel. Zo is uw website online te zien, betrouwbaar, betaalbaar en goed.

En zoekt u nog software om uw website mee te maken, zoals WordPress, SiteBuilder of Joomla? Ook daarvoor hebben we hosting pakketten. Bekijk bijvoorbeeld eens onze pakketten Mijn Website WordPress, Mijn Website Joomla! of Mijn Website osCommerce.

Makkelijk en goedkoop

Laat de hosting van uw domein dus verzorgen door Watsnel.nl en u heeft er geen omkijken meer aan. We hebben diverse hostingpakketten met een schaal aan mogelijkheiden, altijd voor de scherpste tarieven.

U ziet: goedkoop een domein hosten doet u bij Watsnel.nl!
Bestel uw eigen domeinnaam of redirect vanaf € 9,95 per jaar!

Voor iedereen een passend hostingpakket bij Watsnel
Basispakketten - betaalbare hosting voor iedereen

De basispakketten van Watsnel zijn zeer volledige webhosting pakketten tegen scherpe tarieven voorzien van Plesk control panel, veel schijfruimte en dataverkeer, ongekende e-mailmogelijkheden en geen setupkosten.

CMS-pakketten - maak uw eigen website, weblog of webshop